Home . . Over TPC . . Transport . . Facilitair . . Brochure downloaden . . Contact . . Offerte
• U bevindt zich op de verhuisservice De Meern pagina
 
TPC logistics is al ruim 10 tien jaar actief in de verhuisbranche in oa De Meern. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft!

Verhuizing in De Meern, goed voorbereid

Verhuizen, voor de een een noodzakelijk kwaad, voor de ander een ware uitdaging. Uiteraard kan u er voor kiezen om zelf alles te gaan verhuizen, maar in de meeste gevallen is het inschakelen van een gespecialiseerde verhuizer in De Meern geen onlogische keuze.

Budget verhuizing, zelf inpakken is besparen

Als u gebruik wenst te maken van onze verhuisservice in De Meern is het verstandig te kijken waar u zelf het beste op kan bezuinigen. Als u over de mogelijkheid beschikt om de belangrijkste spullen zelf in te pakken dan is dit zeker aan te raden. Zo houdt u zelf controle over de hele verhuizing. Bovendien is het ook kostenefficiƫnt, wat u zelf immers doet hoeft u ook niet te betalen. En dat is wel zo handig als u met een beperkt budget toch graag de aanstaande verhuizing uit handen wil geven.

Een kosteloze offerte aanvagen bij TPC Logistics

TPC Logistics is een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor de regio De Meern. Met een jarenlange ervaring in verhuizingen kan u er van uitgaan dat het gehele verhuisproces met zorg en kwaliteit wordt uitgevoerd. Dit houdt in dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo heeft TPC Logistics als verhuizer in De Meern, de beschikking over moderne verhuisliften zodat verhuizingen van complete appartementen geen problemen opleveren. Vanzelfsprekend beshikt men over voldoende verhuislinten, dekens en rolplanken om uw waardevolle eigendommen veiig te transporteren. TPC logistics is naast De Meern actief is vele andere regio's rondom Utrecht, zoals in Amersfoort, Maarssen en als Verhuisbedrijf in Vleuten.

Verhuisservice De Meern, kwaliteit in transport

Door de ruime ervaring weet TPC Logistics als verhuizers in De Meern dat geen enkele verhuizing identiek is, ook uw verhuizing is maatwerk. Wilt u een full-service verhuizing waarbij u werkelijk niets zelf hoeft te doen, dan is dat zeker mogelijk. Kunt u echter zelf zorgen oor het transport klaar maken van alle goederen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Alles gebeurd volledig volgens uw wensen. Met andere woorden, een zorgeloze verhuizing door een verhuisbedrijf in De Meern begint bij TPC Logistics.

.


TPC Logistics Bekijk de reviews van onze tevreden klanten!
4,8 van de 5 sterren | 21 reviews


 

 

 

 

 
 
......
....
BEL MIJ ...

......................................


........................................


.............................
TPC - Tot uw dienst

 
TPC-Logistics | Westbroeksebinnenweg 68C1, 3612 AJ Tienhoven | 0346 830662 | info@tpc-logistics.nl | KVK 59941502 | IBAN NL11RABO0153236868