Home . . Over TPC . . Transport . . Facilitair . . Brochure downloaden . . Contact . . Offerte
• U bevindt zich op de verhuisservice Maarssen pagina
 
TPC logistics is al ruim 10 tien jaar actief in de verhuisbranche in oa Maarssen. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft!

TPC logistics - het verhuisbedrijf in de regio Maarssen

U woont in regio Maarssen en gaat verhuizen? Of u verhuisd naar regio Maarssen? En u ziet nu al op tegen al het werk dat een verhuizing met zich mee brengt? Vraag dan nu geheel vrijblijvend uw offerte aan! TPC logistics is het verhuisbedrijf in de regio Maarssen. Al uw spullen snel en veilig naar uw nieuwe adres!


Voor iedereen een passende service

Gezien de recente recessie hebben wij ook passende oplossingen voor een kleiner budget, zoals onze verhuisservice met een lage kostenraming. Maar bent u zelf niet meer in staat tot een volledige verhuizing of heeft u hier niet de tijd voor, dan bieden wij ook een full-service verhuisservice. Zo kunt u zelf beoordelen welke verhuisservice, die wij te bieden hebben in de regio Maarssen, het beste bij u past. Tevens zijn wij actief in diverse regio's Rondom Maarssen, zoals bijvoorbeeld alsverhuisbedrijf in Vleuten en als verhuizer De Meern.

Gespecialiseerde verhuisservice in de regio Maarssen

De organisatie van een verhuizing kost veel tijd en een perfecte planning. Hiervoor kun je op onze verhuizers in de regio Maarssen rekenen! De hulp van familie en vrienden inschakelen is vaak een goedkope oplossing. Maar denkt u eens aan de chaos die dit met zich mee brengt. Per ongeluk beschadigde meubels of het niet kunnen vinden van spullen die je op dat moment juist nodig hebt. TPC logistics heeft als de verhuizer in regio Maarssen de mankracht, de ervaring en het juiste materiaal om uw verhuizing gestructureerd te laten verlopen! Geen stress voor u!

Onze service gaat verder dan alleen verhuizen

Moet uw appartement ook terug naar de originele staat? Of moet uw kantoorpand ontruimd? Ook dan kunt u op ons rekenen! Wij kennen als erkend bedrijf de regels die hierbij gepaard gaan als geen ander!
Kort om gaat u verhuizen, kijk dan wat TPC logistics u te bieden heeft!

.


TPC Logistics Bekijk de reviews van onze tevreden klanten!
4,8 van de 5 sterren | 21 reviews


 

 

 

 

 
 
......
....
BEL MIJ ...

......................................


........................................


.............................
TPC - Tot uw dienst

 
TPC-Logistics | Westbroeksebinnenweg 68C1, 3612 AJ Tienhoven | 0346 830662 | info@tpc-logistics.nl | KVK 59941502 | IBAN NL11RABO0153236868