Uw verhuizing snel geregeld

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander wat voor impact een verhuizing op u heeft. Met ons verhuist u zorgeloos, zowel zakelijk als particulier.

Neem contact op

Verhuisservice

Al onze diensten worden uitgevoerd door gespecialiseerd personeel die worden aangestuurd door uw contactpersoon van TPC.

Naar verhuisservice

Transport

Wij opereren vanuit het logistieke hart van Nederland, waardoor wij supersnel en goedkoop uw zending kunnen ophalen of bezorgen.

Naar transport

Opslag

Onze opslagruimtes zijn altijd schoon, droog, verwarmd, beveiligd en 365 dagen per jaar van 06.00 tot 23.00 uur toegankelijk.

Naar opslag

TPC Logistics: Specialist in verhuizingen, transport & opslag

Als u te maken krijgt met een verhuizing staat u een spannende tijd te wachten waarin veel dingen geregeld moeten worden. Graag helpen wij bij TPC Logistics u om een goed gecontroleerde verhuizing te verzorgen. TPC Logistics is al ruim 10 jaar actief als verhuisbedrijf in de regio Utrecht en kan daarom uitstekend goed omgaan met de impact van een verhuizing. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons van een zorgeloze verhuizing genieten.

Persoonlijke benadering

Bij ons verhuisbedrijf hanteren wij een zo persoonlijk mogelijke benadering, door één vast contactpersoon in te zetten. Op deze manier kan er snel en effectief naar aanleiding van uw persoonlijk wensen gewerkt worden, en is er altijd duidelijkheid in de communicatie.

Verhuisservice voor senioren

TPC Logistics is door de jaren heen veel actief geweest in de zorg. Hierom bieden wij voor senioren een speciale verhuisservice aan. Hierbij kijken we samen naar uw persoonlijke situatie en kunt u zelf een pakket samenstellen uit verschillende diensten, die uitgevoerd worden door gespecialiseerd personeel. Een complete verhuizing, ontruiming, in- en uitpakservice, het is allemaal mogelijk. Ook bieden wij een schoonmaakservice om u zoveel mogelijk te ontlasten van eventuele zorgen.

Voor een zorgeloze, op maat gemaakte verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. TPC Logistics is door zijn betrouwbaarheid en professionaliteit één van de top verhuisbedrijven in de regio Utrecht (onder andere in Zeist en Amersfoort). Wij gaan voor kwaliteit én scherpe prijzen.

"Zorgvuldig, ijverig, opgewekt en afspraak volledig nagekomen. Dit zie je tegenwoordig nog zelden!"

C.J. Biermans

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila El Aarbaji

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus