Opslagruimte huren Houten

Bent u op zoek naar een opslagruimte in het hart van Nederland? Bijvoorbeeld om tijdelijk uw meubels op te slaan of permanent uw bedrijfspallets te stallen? TPC Logistics levert opslagruimte in Houten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Opslag huren in Houten

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen, is het misschien nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Of wellicht biedt uw kantoorpand niet genoeg ruimte voor uw bedrijfsmaterialen. TPC Logistics verzorgt opslagruimte in Houten, waar uw spullen veilig opgeslagen kunnen worden. Alle opslagcontainers zijn gemakkelijk bereikbaar. U kunt het hele jaar door bij uw materiaal. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een afspraak maken.

De voordelen van TPC opslag in Houten

De opslagruimtes van TPC Logistics zijn zo ingericht dat uw materiaal op de meest optimale manier wordt bewaard. Kwaliteit staat bij ons voorop. Iedere opslagruimte in Houten heeft daarom de volgende voordelen:

  • Uw spullen staan altijd schoon en droog in de verwarmde opslagcontainer.
  • Uw materiaal in de loods wordt beveiligd.
  • De opslag is 365 dagen per jaar toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur.

Naast de professionele opslag van uw inboedel, bedrijfsmaterialen of inventaris, kunnen wij ook het transport van en naar de opslagcontainer verzorgen. Ons gevarieerde wagenpark bestaat uit voertuigen in alle soorten en maten. En wij werken altijd met vakkundige werknemers, die uw spullen met alle zorg behandelen. Zo zorgen wij voor professioneel en snel transport van en naar de opslagruimte. Heeft u hulp nodig bij het in- en uitpakken van uw spullen? Ook dit nemen wij graag voor onze rekening.

Opslag in Houten voor zakelijke klanten

Ook als zakelijke klant kunt u bij ons opslag huren in Houten. TPC Logistics biedt speciaal voor bedrijven opslagruimtes aan waar bijvoorbeeld uw zakelijke pallets en kantoorinventarissen (tijdelijk) in bewaard kunnen worden. Voor meer informatie over onze opslagservice voor organisaties en bedrijven kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie over opslagruimte in Houten

Wilt u meer weten over de opslag in Houten van TPC Logistics? Wij vertellen u graag meer over onze particuliere en zakelijke opslagservice. Maatwerk is onze specialiteit. Met ruim vijftien jaar ervaring denken wij graag met u mee over de juiste opslag van uw materiaal. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij maken graag een offerte voor u, afgestemd op uw wensen en passend bij uw bedrijf.

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

"Zeer zorgvuldige verhuizers die pas weggaan als alles ingericht is. Extra verzoeken of reparaties is geen bezwaar."

W.a. Congert

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet