Senioren

TPC Logistics heeft als verhuisbedrijf ruim 15 jaar ervaring in de zorg. Wij begrijpen hierdoor precies wat de impact van een verhuizing is, zeker voor senioren en andere hulpbehoevenden. Voor deze doelgroep bieden wij daarom een speciale service aan. Hiermee nemen wij alle zorg rondom een seniorenverhuizing uit handen van de cliënt, de familie en kennissen.

Onze diensten voor een seniorenverhuizing

Naast het verplaatsen van de inboedel, brengt een verhuizing heel wat praktische zaken met zich mee. Wij brengen niet alleen uw spullen van A naar B, maar onze service voor senioren omvat ook al het andere werk. U kunt zelf een totaal verhuispakket samenstellen uit onze diensten:

Verhuisservice

De verhuisservice van TPC Logistics bestaat uit het maken van een verhuisplan en plattegrond, een in- en uitpakservice en het verplaatsen van uw huisraad. Daarnaast kunnen wij uw meubels (de)monteren, uw elektrische apparaten installeren en zorgen voor het verhuismateriaal. Heeft u hulp nodig bij het ophangen van gordijnrails en lampen of andere kleine klusjes? Ook hierin ontzorgt TPC Logistics u graag.

Klussen in uw woning

Binnen onze service voor senioren kan TPC Logistics aanpassingen doen in uw nieuwe woning. Bijvoorbeeld het installeren van drempelhulpen, een verhoogd toilet of wandbeugels. Ook kunnen wij uw muren en plafonds stucen, schilderen of behangen. Daarnaast helpen wij u graag met het leggen van een nieuwe vloer (laminaat, linoleum of vloerbedekking). Uiteraard stemmen wij het resultaat altijd af op uw wensen.

Wilt u uw oude woning beter verkoopbaar maken of uw huurwoning terugbrengen naar de oude staat? TPC Logistics kan u hierbij ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Facilitaire diensten

De facilitaire dienst van TPC kan u helpen bij de oplevering van uw oude of nieuwe woning.
Wij zorgen ervoor dat de woning schoon opgeleverd wordt en kunnen ook het achterstallig groenonderhoud aanpakken.

Voor de ontruiming van uw woning bieden wij een speciale facilitaire dienst aan. Binnen 24 uur ontruimen wij de woning en leveren deze bezemschoon op. TPC Logistics zorgt voor de tijdelijke opslag van uw huisraad. Wilt u spullen wegdoen? Wij zorgen ervoor dat deze terechtkomen bij een door u geselecteerde kringloopwinkel.

Persoonlijke en professionele benadering

Betrouwbaarheid, professionaliteit en een persoonlijke service op maat staan bij ons voorop. Wij staan voor kwaliteit én scherpe prijzen. TPC Logistics zorgt er altijd voor dat u een vaste contactpersoon heeft waar u met al uw vragen terechtkunt. Hierdoor bent u verzekerd van duidelijke communicatie.

Voor ieder onderdeel van uw seniorenverhuizing hebben wij de juiste vakmensen en gespecialiseerde partners in huis. Zo zorgen we dat de verhuizing op een efficiënte en professionele manier verloopt. U ontvangt één offerte en factuur voor alle diensten, dus geen financiële verrassingen achteraf.

Wilt u weten wat onze speciale service voor senioren voor u kan betekenen? Lees meer in onze brochure (en krijg tien procent korting op alle diensten!) of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company