TPC Logistics verhuisbedrijf – De verhuizer in regio Hilversum

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Hilversum. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft! Met ons verhuist u zorgeloos in en naar Hilversum, zowel zakelijk als particulier.

Verhuizen is, voor wie het reeds heeft meegemaakt, best wel een drukke en tijdrovende onderneming. Het inpakken en beschermen van kleingoed, het afbreken en terug opbouwen van meubelen, het regelen van vervoer van uw oude huis naar het nieuwe…. Zou het niet geweldig zijn als je een expert inschakelt, die alle stress van je overneemt? Een verhuisfirma die je kan vertrouwen zodat alle details zorgeloos verlopen vind je alvast bij verhuisservice Hilversum.

Snel verhuizen

We begrijpen een verhuizing heel druk verloopt. U hoeft echter niet een tijd tussen de dozen te leven. Onze professionele en ervaren verhuizers Hilversum kan helpen bij de organisatie: de kleine details van het in- en uitpakken, het regelen van vervoer en aantal manschappen. Hiervoor gebruiken we aangepast inpakmateriaal (dozen, noppenfolie kisten…)Uw bezittingen zijn verzekerd en zullen perfect staan waar u wilt op het eind van de dag. Zo kunt u zich concentreren op uw belangrijke dagelijkse activiteiten of het administratieve gedeelte van de verhuis.

Onze klanten

Naast de particuliere markt, werkt verhuisbedrijf Hilversum met een breed scala van klanten, waaronder:

  • Ouderen : verhuizen zorgen naar een service appartement of bejaardentehuis.
  • Bedrijven, kantoren en praktijk: coördinatie en uitvoering van het verhuisproces Lever je toch liever je eigen bijdrage of word je omringd door een team vrijwillige verhuizers, dan kunt u ook op ons beroepen voor het verhuur van verpakkingsmateriaal, vervoer en liften.
  • Appartementen :Is de inboedel te zwaar voor de trap of te groot voor de lift? Voor bedrijven en particulieren is een verhuislift handig. Met vakkundig advies door onze bediener brengt u uw spullen op een veilige manier naar het appartement.

Offerte aanvragen

Vraag snel een offerte aan : hier staan de opgave van prijs en condities voor de toekomstige verhuis. Dit geeft je de kans om de prijs, diensten en de beschikbaarheid van de verhuizer vergelijken geven. Ook kunt u direct een offerte aanvragen indien u verhuist naar een andere regio zoals bijvoorbeeld Zeist, Amersfoort en Bilthoven.

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer

"Zorgvuldig, ijverig, opgewekt en afspraak volledig nagekomen. Dit zie je tegenwoordig nog zelden!"

C.J. Biermans