TPC Logistics – uw verhuisbedrijf in de regio Amersfoort

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Amersfoort. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft! Met ons verhuist u zorgeloos in en naar Amersfoort, zowel zakelijk als particulier.

Zorgzaam omgaan met uw spullen daar staat verhuisbedrijf TPC logistics om bekend. De klant is koning. Dat is het motto van ons verhuisbedrijf in de regio Amersfoort. Ze hebben we vakmensen in dienst en door dagelijks te verhuizen is het voor de vakmensen een routine geworden.

De klant staat voorop

De gedachtegang van verhuisbedrijf TPC logistics is dat verhuizen maatwerk is. Ons bedrijf staat erom bekend dat we behulpzaam, deugdelijk en bekwaam zijn. Klanten zijn erg tevreden over onze verhuisservice in Amersfoort. Zo bestaat de mogelijkheid dat we alles inpakken en de dozen uitpakken. Wij passen ons aan naar uw wensen.

Verantwoordelijkheid bij uw verhuizing in of naar Amersfoort

Onze verhuizers in Amersfoort gaan verantwoordelijk en zonder schade uw inboedel verhuizen. Dan zit u bij TPC logistics goed. Onze medewerkers zijn opgeleid en professional als het gaat om verhuizen. TPC logistics garandeert een goede procedure van uw verhuizing. Wilt u een onbekommerde verhuisdag schakel dan verhuisbedrijf TPC Logistics in Amersfoort in. Naast de regio Amersfoort zijn we ook actief als verhuisbedrijf in Zeist, als verhuisbedrijf in Hilversum , maar ook in Veenendaal en De Meern .

Waarom verhuisbedrijf TPC Logistics

Met verhuisbedrijf TPC logistics in de regio Amersfoort krijgt u fijne medewerkers over de vloer. Onze verhuizers zijn sociaal en goed opgeleid om u van dienst te zijn.

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

"Super fijne relaxte verhuizing incl 2 maanden opslag gehad dankzij de TPC mannen. Scherp geprijsd en komen alle afspraken na!"

Astrid Van Den Bosch

"TPC is erg flexibel en vakkundig. Zij hebben keihard gewerkt om de verhuizing een succes te maken. Klasse!"

Melchior Hendriks