Eenvoudig een opslagruimte huren

Als u gaat verhuizen of verbouwen, kan het zijn dat u uw spullen (tijdelijk) op wilt slaan. Of misschien bent u op zoek naar extra bergruimte voor uw bedrijfsmaterialen. TPC Logistics kan u hierbij helpen, zowel zakelijk als particulier.

Offerte aanvragen

24/7 Beveiligd

Uw spullen staan altijd veilig opgeborgen

Flexibele termijnen

U kunt uw spullen voor een korte termijn opslaan

Ruime keuze

Meer van voldoende mogelijkheden qua ruimte

Opslagmogelijkhden

"Super fijne relaxte verhuizing incl 2 maanden opslag gehad dankzij de TPC mannen. Scherp geprijsd en komen alle afspraken na!"

Astrid Van Den Bosch

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer

Opslag

De opslagruimte in Utrecht van TPC Logistics

Of u nu tijdelijk uw inboedel wilt opslaan of voor langere tijd uw kantoorinventaris wilt stallen, TPC Logistics verzorgt graag de veilige opslag van uw spullen. Wij opereren vanuit het logistieke hart van Nederland. Onze opslagruimte in Utrecht is altijd goed bereikbaar, bijvoorbeeld wanneer u tussentijds bij uw materiaal of meubelen wilt kunnen.

Wij slaan niet alleen uw spullen op, ook nemen wij graag het transport van en naar de container voor onze rekening. TPC Logistics beschikt over een gevarieerd wagenpark en vakkundige koeriers. Zo zorgen wij altijd voor professioneel, representatief en snel transport op maat. Daarnaast kunnen wij het het in- en uitpakwerk van uw spullen verzorgen. Zo weet u zeker dat uw materiaal of inboedel op de juiste manier wordt bewaard in onze opslag in Utrecht.

De voordelen van TPC opslag in Utrecht

Wanneer u uw spullen opslaat in een opslagruimte van TPC Logistics, profiteert u direct van een aantal voordelen. Iedere opslagruimte in Utrecht is verwarmd, schoon en droog zodat uw materiaal in goede staat blijft.

Daarnaast wordt de opslag van uw inboedel of ander materiaal altijd goed beveiligd. De opslagcontainers zijn het hele jaar door toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur. Wilt u uw spullen of een deel hiervan uit de opslag halen? Dan kunt u hiervoor altijd een afspraak maken.

Opslag huren in Utrecht voor bedrijven

Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen of verbouwen, is het wellicht nodig om uw kantoorinventaris tijdelijk op te slaan. Of misschien heeft u materiaal waarvoor u geen ruimte heeft in uw eigen bedrijfspand. Ook hiervoor kan TPC Logistics u helpen aan een passende opslagruimte in Utrecht.

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een speciale opslagservice. Zo verzorgen wij de opslag van zakelijke pallets en inventarissen. Voor extra informatie hierover kunt u direct vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om opslag te huren in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij denken met u mee voor een passende oplossing voor de opslag van uw (bedrijfs)materiaal of inboedel. TPC Logistics levert altijd maatwerk en wij maken daarom graag een persoonlijke offerte voor u, afgestemd op uw wensen.