TPC Logistics – Uw verhuisbedrijf in de regio Zeist

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Zeist. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft! Met ons verhuist u zorgeloos in en naar Zeist, zowel zakelijk als particulier.

Een verhuizing vergt op zich altijd tijd én een hap uit uw budget. Met jarenlange ervaring is ons verhuisbedrijf een efficiënte partner. Met ervaren en technisch onderlegde mensen, wordt uw inboedel in een mum van tijd gedemonteerd, getransporteerd en ongeschonden terug gemonteerd op de nieuwe bestemming. Zo bespaart u een hoop energie en een dure verhuis.

Een gespecialiseerde firma: verhuisservice TPC Logistics (regio Zeist)

Wie zelf aan de slag gaat met verhuisdozen en kledingboxen de verhuis gedeeltelijk zelf voorbereid, maakt uiteraard een goedkope voorbereiding. Toch vraagt de gehele organisatie vakkennis en een perfect planning. Hiervoor kan je op ons rekenen! Wanneer familie of vrienden je te hulp snellen verhuizen zij mee met goeie bedoelingen, maar niet zoals de expertmannen van de verhuizers van TPC Logistics. Denk maar aan eventuele opgelopen schade aan meubels!

Uw verhuizing van of naar Zeist: in beide richtingen!

Een hedendaagse, dynamische is uitgerust met de nieuwste snufjes zoals een verhuislift,verhuislinten en -dekens, rolplanken en professionele verhuizers. Het aantal verhuizers is afhankelijk van omvang van u inboedel. Daarbij is er de keuze uit verschillende verhuiswagens. Naast Zeist zijn wij ook nog op andere locatie in Nederland te vinden, onder dezelfde voorwaarden..

Van budgetformules tot full-service verhuis

De klant is koning en daarom is er keuze uit van lage kostenraming tot en full-service verhuis waarbij u alles uit handen geeft voor particuliere verhuizingen. Naast verhuizing in Zeist zijn we ook regelmatig actief als verhuisbedrijf in Nieuwegein, als verhuizer in Amersfoort en ook als verhuisbedrijf in Maarssen.

Bedrijfs- & kantoorverhuizingen.

Wie graag zelf aan de slag gaat, hoeft geen duur verhuismateriaal te kopen. Het is een nutteloze investering want handig verhuismateriaal kan ook per dag gehuurd worden. Zo raakt uw lichaam niet overbelast en is de inboedel beschermd tegen eventuele schade!

Vrijblijvende offerte voor een verhuizing van en naar Zeist

Vraag vrijblijvend een offerte aan! We staan paraat met tips en oplossingen om deze karwei tot een goed einde te brengen binnen de afgesproken termijn. En goed verhuismanagement staat gelijk aan helder advies, een gestructureerde aanpak en een goede opvolging. Verhuizen is immers ons vak!

"Zeer zorgvuldige verhuizers die pas weggaan als alles ingericht is. Extra verzoeken of reparaties is geen bezwaar."

W.a. Congert

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet