TPC Logistics zakelijke verhuizing

Een bedrijfs- of kantoorverhuizing is een optelsom van complexe processen en aspecten. Het gaat hier om veel meer dan alleen het verhuizen van een aantal werkplekken. TPC weet als geen ander dat het verhuizen van een bedrijf of instelling vakwerk is.

Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiënt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding (waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden die wij bieden op elkaar worden afgestemd) wordt tijd, en dus geld bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe verhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Klantgerichte zakelijke oplossingen voor iedere bedrijfsverhuizing.

  • Kantoren
  • Werkplaatsen
  • Scholen
  • Banken
  • Bibliotheken
  • Wooncomplexen

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe tarieven.

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

"TPC is erg flexibel en vakkundig. Zij hebben keihard gewerkt om de verhuizing een succes te maken. Klasse!"

Melchior Hendriks

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer