TPC Logistics zakelijke verhuizing

Een bedrijfs- of kantoorverhuizing is een optelsom van complexe processen en aspecten. Het gaat hier om veel meer dan alleen het verhuizen van een aantal werkplekken. TPC weet als geen ander dat het verhuizen van een bedrijf of instelling vakwerk is.

Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiënt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding (waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden die wij bieden op elkaar worden afgestemd) wordt tijd, en dus geld bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe verhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Klantgerichte zakelijke oplossingen voor iedere bedrijfsverhuizing.

  • Kantoren
  • Werkplaatsen
  • Scholen
  • Banken
  • Bibliotheken
  • Wooncomplexen

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe tarieven.

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"Zeer zorgvuldige verhuizers die pas weggaan als alles ingericht is. Extra verzoeken of reparaties is geen bezwaar."

W.a. Congert

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus