Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen betekent meestal veel dingen regelen. Wij helpen u om een goed gecontroleerde verhuizing te verzorgen.

Offerte aanvragen

+15 Jaar ervaring

Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft.

Persoonlijk

Op basis van uw persoonlijke situatie stellen wij een dienstenpakket op maat samen.

Eén contactpersoon

Door één vaste contactpersoon is er duidelijkheid in communicatie en verantwoordelijkheid.

Diensten

"Zorgvuldig, ijverig, opgewekt en afspraak volledig nagekomen. Dit zie je tegenwoordig nog zelden!"

C.J. Biermans

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer

Verhuizen

Als u te maken krijgt met een verhuizing staat u een spannende tijd te wachten waarin veel dingen geregeld moeten worden. Graag helpen wij bij TPC Logistics u om een goed gecontroleerde verhuizing te verzorgen. TPC Logistics is al ruim 15 jaar actief als verhuisbedrijf in de regio Utrecht en kan daarom uitstekend goed omgaan met de impact van een verhuizing. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons van een zorgeloze verhuizing genieten. Persoonlijke benadering Bij ons verhuisbedrijf hanteren wij een zo persoonlijk mogelijke benadering, door één vast contactpersoon in te zetten. Op deze manier kan er snel en effectief naar aanleiding van uw persoonlijk wensen gewerkt worden, en is er altijd duidelijkheid in de communicatie.

Verhuisservice voor senioren TPC Logistics is door de jaren heen veel actief geweest in de zorg. Hierom bieden wij voor senioren een speciale verhuisservice aan. Hierbij kijken we samen naar uw persoonlijke situatie en kunt u zelf een pakket samenstellen uit verschillende diensten, die uitgevoerd worden door gespecialiseerd personeel. Een complete verhuizing, ontruiming, in- en uitpakservice, het is allemaal mogelijk. Ook bieden wij een schoonmaakservice om u zoveel mogelijk te ontlasten van eventuele zorgen. Voor een zorgeloze, op maat gemaakte verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. TPC Logistics is door zijn betrouwbaarheid en professionaliteit één van de top verhuisbedrijven in de regio Utrecht (onder andere in Zeist en Amersfoort). Wij gaan voor kwaliteit én scherpe prijzen.