TPC logistics, uw verhuisservice in Bilthoven e.o.

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Bilthoven. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft!

Een verhuizing (of ontruiming) is vaak een enorme uitdaging die vraagt om wat extra hulp. TPC logistics is een Verhuisbedrijf uit de regio Bilthoven die u al uw zorgen kan ontnemen. Met ons technisch onderlegde en ervaren medewerkers haalt u een efficiënte partner in huis.

De klant staat voorop!

Zowel particulieren als bedrijven vinden hun weg naar dé verhuizers van TPC Logistics in de regio Bilthoven. U bepaalt zelf in hoeverre onze dienstverlening gaat, van het zelf (deels) inpakken of toch liever het totale pakket. Ons professionele en ervaren team werkt tot in de kleinste details, van het in- en uitpakken, het regelen van transportmiddelen en het benodigd aantal manschappen. Wij bieden zelfs een schoonmaakservice indien gewenst. Zo kunt u zich bezig blijven houden met uw belangrijke dagelijkse activiteiten of het administratieve gedeelte van de verhuizing. Om u niet voor verrassingen te komen laten staan, maken we duidelijke (prijs)afspraken. Dat is waar de verhuizer uit Bilthoven voor staat!

Verhuisservice Bilthoven

Met een jarenlange ervaring in verhuizingen mag u er van uitgaan dat het gehele verhuisproces met zorg en kwaliteit wordt uitgevoerd. Vanzelfsprekend beschikt men over voldoende verpakkingsmateriaal als dozen, bubbelfolie, dekens, rolplanken, afzetlint, et cetera. Dit houdt in dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo heeft TPC Logistics als verhuisbedrijf in Bilthoven de beschikking over moderne verhuisliften en mogen verhuizingen zowel als uit of in moeilijk bereikbare (senioren)appartementen geen enkel probleem opleveren.

Zakelijke verhuizing bij TPC logistics

Ons ervaren verhuisbedrijf is in staat om uw bedrijfsverhuizing geordend uit te voeren, hoe complex dan ook. TPC Logistics beschikt als Verhuisbedrijf over de juiste expertise en biedt u professioneel advies op maat. Al uw wensen worden in kaart gebracht door één coördinator om het eventuele overlast tot het minimum te beperken. Naast verhuizingen in Bilthoven is TPC Logistics ook actief in andere regio’s in de buurt zoals Vleuten, Maarssen en Amersfoort.

Daarom verhuisbedrijf Bilthoven

TPC logistics is al 15 jaar een begrip in deze branche. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en scherpe tarieven. Dit is wat TPC onderscheid van zijn concurrenten en dat allemaal via één vast contactpersoon. Vraag nu een offerte aan en vergelijk ons met onze concurrenten.

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"Zorgvuldig, ijverig, opgewekt en afspraak volledig nagekomen. Dit zie je tegenwoordig nog zelden!"

C.J. Biermans

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet