TPC Logistics professionaliteit voorop

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Soest. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft! Met ons verhuist u zorgeloos in en naar Soest, zowel zakelijk als particulier.

Verhuizen wat een klus, maar niet voor de TPC logistics verhuizers van Soest. De jaren lange ervaring, die wij hebben opgedaan met verhuizen door het hele land, zorgt ervoor dat uw inboedel bij ons in deskundige handen is. Verhuizen zonder zorgen kunt u het beste overlaten aan de professionele en technische verhuizer van Soest.

Verhuisservice van top kwaliteit

Wanneer u besluit te verhuizen kunt u ervoor kiezen dit zelf te doen of, met behulp van de buren vrienden en kennissen. Het gevolg van een niet gestructureerde groep mensen in uw huis is vaak een chaotische verhuizing waarbij veel verkeerd gaat. Wanneer u kiest onze verhuisservice in de regio Soest, dan kiest u voor zorgzaamheid, structuur en expertise. Wij zorgen er graag voor dat uw verhuizing geordend en planmatig verloopt.

Veilig

Ons verhuisbedrijf in Soest, Kan u garanderen dat het team van TPC-logistics uw spullen zorgvuldig zal inpakken. Wij hebben speciale middelen om te zorgen dat uw waardevolle inboedel, kleding en spullen droog en onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming. Wij maken gebruik van verschillende professionele middelen. Wij gebruiken een verhuislift, rolplanken en verhuisdekens. Van en naar Soest worden uw spullen geen enkel moment onbeheerd achter gelaten, ten alle tijdens is één van de teamleden bij de verhuiswagen.

Mogelijkheden TPC-logistics

Voor ons team is geen enkel project onmogelijk, wij verhuizen kantoorpanden, huizen en bedrijven, van en naar de regio Soest. Onze medewerkers stellen samen met u een verhuisplan op. In dit plan komen al uw wensen en de gemaakte afspraken te staan. Transparantie is voor ons enorm belangrijk het gaat immers om uw spullen en die zijn ons ook heel veel waard. Indien uw spullen moeten verhuisd naar andere regio’s zoals Vleuten of Veenendaal is dat uiteraard voor ons geen probleem.

Interesse?

Ons verhuisbedrijf in regio Soest kiest er voor iedere klant zo goed mogelijk te bedienen, bij ons staan de wensen van de klant centraal. U kunt precies aangeven waarmee wij u van dienst kunnen zijn tijdens de verhuizing en wij zullen u die dienst zorgvuldig leveren. Wij kunnen we de verhuizing van A tot Z op ons nemen, terwijl u wellicht liever toch zelf de dozen inpakt. Daarom levert TPC-logistics u een verhuisofferte voor de omgeving Soest op maat.

"Zeer zorgvuldige verhuizers die pas weggaan als alles ingericht is. Extra verzoeken of reparaties is geen bezwaar."

W.a. Congert

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"TPC is erg flexibel en vakkundig. Zij hebben keihard gewerkt om de verhuizing een succes te maken. Klasse!"

Melchior Hendriks