TPC Logistics – het verhuisbedrijf in de regio Nieuwegein

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Nieuwegein. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft! Met ons verhuist u zorgeloos in en naar Nieuwegein, zowel zakelijk als particulier.

Zoekt u een geschikte verhuizer Nieuwegein? Vergelijk niet langer en vraag hier uw offerte aan. TPC Logistics is het verhuisbedrijf in de regio Nieuwegeinen biedt een uitgebreide service. Vragen staat vrij, al uw wensen worden meegenomen in het gehele verhuisplan.

Goedkoop verhuizen, dat doet u met verhuisbedrijf Nieuwegein

Wij bieden onze klanten een voordelige verhuizing aan. We denken mee en combineren alle nieuwe kennis met onze ervaringen. We hebben robuust materieel in huis en dragen uw last uit het gebouw waarvandaan u verhuist. Niets is ons te gek, wij verzorgen een speciale lift als u in hoogbouw woont en hebben genoeg mankracht om uw geliefde spullen door smalle gangen te vervoeren. Bij ons betaalt u nooit teveel en alle bedragen worden van tevoren met u doorgenomen. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen. Wij weten dat een verhuizing al genoeg kosten met zich meebrengt!

Op uw spullen wordt gepast

Wij van TPC Logistics verhuizers passen op uw kostbare spullen als u in, van of naar Nieuwegein verhuisd. Zodra alles buiten staat, zal het niet nat worden of wegwaaien door onvoorziene weersomstandigheden. Al uw spullen worden stevig verpakt en van speciale verhuisdekens voorzien. Ook zorgt Onze verhuisservice in Nieuwegein ervoor dat de inboedel niet onbeheerd op straat of in de verhuiswagen staat. Er is altijd een verhuizer in de buurt. We werken met een hecht team, dat uitstekend op elkaar is afgestemd. Wij spreken af en komen onze afspraken na, met elkaar en voor elkaar. Maar vooral als verhuisservice naar u toe, want wij willen u en uw kennissen graag als klant behouden! Tevens kunt u bij ons terecht voor verhuizing in andere regio’s zoals Hilversum , Vleuten en Bilthoven.

Niet alleen verhuizen

Naast verhuizen ontruimen wij woningen, altijd op verzoek van een erkend bedrijf. Het gaat hier om strikte regels, welke wij ook kennen als verhuizers voor onze klanten. Omdat wij alle spullen en mankracht intern al beheren, maken wij geen extra kosten en kunnen onze klanten een laag bedrag laten betalen. Dat is wel zo welkom, vooral in deze tijd waar veel mensen al veel minder kunnen uitgeven dan voorheen.

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"Super fijne relaxte verhuizing incl 2 maanden opslag gehad dankzij de TPC mannen. Scherp geprijsd en komen alle afspraken na!"

Astrid Van Den Bosch

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus