Total product control

TPC logistics staat voor Total Product Control. Zoals de naam al zegt, hebben wij uw zending van afzender tot ontvanger geheel onder controle.

Offerte aanvragen

Centrale ligging

Wij opereren vanuit het logistieke hart van Nederland.

Groot wagenpark

Verschillende soorten en maten voertuigen beschikbaar.

Altijd te traceren

Uw zending is ieder moment van de dag te traceren.

Gevarieerd wagenpark

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

Transport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in Utrecht? TPC Logistics vervoert uw zendingen vakkundig, vlot en voordelig. Of u nu een klein pakket van A naar B wilt laten brengen of uw volledige inboedel wilt verplaatsen. Wij zorgen altijd voor transport op maat, zowel zakelijk als particulier.

Transportbedrijf in Utrecht

Ons transportbedrijf in Utrecht opereert vanuit het logistieke hart van Nederland. Wij kunnen uw pakket snel en tegen een scherp tarief ophalen en bezorgen. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij voor iedere zending een oplossing te vinden. Ons gevarieerde wagenpark bestaat uit verschillende soorten voertuigen. Wij kunnen hierdoor zendingen in alle maten vervoeren. TPC Logistics zorgt steeds voor transportservice op maat.

Wij leveren onder andere postrondes, pakketdiensten en we werken met spoedkoeriers. Door onze jarenlange ervaring in de zorg verzorgen wij ook apothekers- en meerzorg leveringen op een professionele manier. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over al onze transportdiensten.

Professioneel transport vanuit Utrecht

TPC Logistics begrijpt dat wij het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Wij werken daarom met professionele en representatieve koeriers en bezorgers. Ons gemotiveerde personeel zorgt ervoor dat uw organisatie altijd op de juiste manier vertegenwoordigd is.

Naast het vervoeren van uw zendingen, helpen wij u ook graag met het in- en uitpakken van uw pakketten op een vakkundige manier. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van uw andere logistieke werkzaamheden. Zo heeft u uw handen vrij om u helemaal te richten op uw eigen specialiteiten.

Traceer uw transport vanuit Utrecht

Door middel van PDA/navigatie kunt u uw zending op ieder moment traceren. Zo weet u altijd exact wanneer het transport in Utrecht is gestart en op welk tijdstip uw pakket is bezorgd.

Ook wij kunnen op elk tijdstip zien waar onze collega’s zich bevinden met uw pakket. Mocht er iets aan de hand zijn met het transport of met uw zending, dan staan wij altijd standby om dit direct op te lossen.

Meer weten over transport in Utrecht?

Wij vertellen u graag meer over wat TPC Logistics voor u kan betekenen. Voor een prijsindicatie van ons transport bekijkt u onze prijslijst op de website. Ons transportbedrijf in Utrecht levert altijd maatwerk. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte, afgestemd op uw wensen.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Wij verwijzen u graag naar onze enthousiaste referenties die u meer kunnen vertellen over TPC Logistics.