Total product control

TPC logistics staat voor Total Product Control. Zoals de naam al zegt, hebben wij uw zending van afzender tot ontvanger geheel onder controle.

Offerte aanvragen

Centrale ligging

Wij opereren vanuit het logistieke hart van Nederland.

Groot wagenpark

Verschillende soorten en maten voertuigen beschikbaar.

Altijd te traceren

Uw zending is ieder moment van de dag te traceren.

Gevarieerd wagenpark

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

Transport

Wij opereren vanuit het logistieke hart van Nederland (Utrecht) waardoor wij supersnel en goedkoop uw zending kunnen ophalen/ bezorgen. Met ons gevarieerd wagenpark weten wij altijd tot een oplossing te komen voor welke zending dan ook. Voor een prijsindicatie kunt u onze prijslijst bekijken. Wij weten als geen ander dat wij uw visitekaartje zijn en zullen dan ook ten allen tijde gemotiveerd en representatief personeel met uw zending op pad sturen.

Uw zending is ieder moment van de dag te traceren door middel van PDA/ navigatie. Zo kunnen wij u altijd antwoord geven over de status van uw zending.

  • Postrondes
  • Apotheekbezorgdienst
  • Pakketdienst
  • Spoedkoerier
  • Meerzorg leveringen

Tevens kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van uw logistieke handelingen zodat u zich kunt richten op uw specialiteiten.

Bij interesse kunnen wij u een aantal zeer enthousiaste referenties noemen en bestaat er de mogelijkheid om hier van onze ervaring te profiteren.