Koeriersdienst regio Utrecht

Wilt u uw zending snel en voordelig laten ophalen en bezorgen? Vanuit Utrecht verzorgen wij als koeriersbedrijf, transportservice op maat tegen een scherp tarief, zowel zakelijk als particulier.  De koeriers en spoedkoeriers van TPC Logistics zorgen ervoor dat uw zending altijd op tijd en professioneel gehaald en geleverd wordt.

Koeriers en spoedkoeriers in Utrecht

Onze koeriers opereren vanuit Utrecht, het logistieke hart van Nederland. Met ruim vijftien jaar ervaring heeft TPC Logistics zich gespecialiseerd in transportservice op maat. Door ons gevarieerde wagenpark kunnen onze (spoed)koeriers pakketten in alle soorten en maten transporteren. Wij vinden voor elke zending, groot of klein, altijd een passende oplossing.

De koeriers van TPC Logistics verzorgen onder andere:

  • Postrondes
  • Bezorgdienst apotheek
  • Pakketdienst
  • Meerzorg leveringen

Voor uitgebreide informatie over onze transportdiensten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u haast met uw zending? Speciaal hiervoor hebben wij spoedkoeriers in dienst. Zij zorgen ervoor dat uw pakket extra snel wordt gehaald en bezorgd.

Traceer de koeriers/spoedkoeriers in Utrecht en omstreken

U kunt de koeriers en spoedkoeriers te allen tijde traceren door PDA/navigatie. Zo weet u op ieder moment waar uw pakket zich bevindt en op welk tijdstip het wordt afgeleverd. Mocht er iets met uw zending aan de hand zijn, dan weten wij precies waar ons koeriers zijn. Zo kunnen wij eventuele problemen altijd direct oplossen.

Persoonlijk en vakkundig transport op maat

Onze (spoed)koeriers zijn het visitekaartje van u en uw bedrijf. Wij zorgen daarom altijd voor professioneel en gemotiveerd personeel. Onze collega’s bezorgen uw zending op een representatieve manier. En helpen u graag met bijvoorbeeld het vakkundig in- en uitpakken van uw pakketten.

Daarnaast kan TPC Logistics u ontzorgen bij andere logistieke werkzaamheden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over wat onze koeriers en spoedkoeriers in Utrecht voor u kunnen betekenen. Of u nu een klein pakket wilt supersnel wilt laten bezorgen of uw volledige kantoorinventaris wilt verhuizen. Wij denken met u mee over een oplossing op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte afgestemd op uw wensen.

 

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"TPC is erg flexibel en vakkundig. Zij hebben keihard gewerkt om de verhuizing een succes te maken. Klasse!"

Melchior Hendriks