TPC Logistics – het verhuisbedrijf in de regio Houten

Een verhuizing is een hele onderneming en TPC Logistics kan, dankzij 15 jaar ervaring in de verhuisbranche, uw verhuizing van en naar de regio Houten zo soepel mogelijk laten verlopen. Wij dragen zorg voor het veilig en snel overbrengen van al uw spullen naar uw nieuwe adres. Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan voor een zorgeloze verhuizing!

Service op maat

Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden. Daarom hebben wij passende oplossingen voor iedere beurs zoals bijvoorbeeld onze verhuisservice met lage kostenraming. Wanneer u zo min mogelijk zelf wilt of kunt ondernemen, of wanneer u opziet tegen de tijd die dit in beslag gaat nemen, kunt u gebruik maken van de full-service verhuisservice. U kunt door onze keuzemogelijkheden zelf bepalen wat voor u het meest passend is. Wij werken niet uitsluitend in de regio Houten maar ook in diverse regio’s rondom Maarsen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Vleuten en De Meern, waar wij ook als verhuisbedrijf actief zijn.

Gespecialiseerd verhuisbedrijf in de regio Houten

TPC Logistics weet als geen ander hoeveel tijd en planning een verhuizing met zich meebrengt. Veel mensen vragen hulp van familie en vrienden omdat dit een goedkopere oplossing is. Men vergeet echter dat familie en vrienden geen professionals zijn en er een risico is dat meubels beschadigd raken of dat spullen op onlogische wijze zijn ingepakt en hierdoor onvindbaar worden. TPC Logistics heeft als gespecialiseerde verhuizer de kennis, de ervaring en de juiste materialen om uw verhuizing met professionele mankracht stressvrij te laten verlopen.

Onze uitgebreide service

Wilt u uw appartement terug naar de originele staat, of wilt u uw kantoorpand laten ontruimen? TPC Logistics is een erkend bedrijf en is bekend met alle regelgevingen die hiermee gepaard gaat. Wanneer u gaat verhuizen, bekijk dan wat wij u te bieden hebben en gun uzelf een zo ontspannen mogelijke verhuizing door ons u het zware werk uit handen te laten nemen.

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer