Particuliere verhuizing

Staat er bij u een verhuizing voor de deur en kunt u wel wat extra hulp gebruiken hierbij? Lees dan zeker even verder.

Als professionele verhuisfirma met bekwame vakmensen staan wij graag voor u klaar. Wij doen alle verhuizingen, zowel nationaal als internationaal, gaande van een studentenkamer tot een vrijstaande woning en dit zowel met als zonder verhuislift. Omdat een verhuizing zoveel werk en stress met zich meebrengt, helpen we u graag op alle vlakken. Onze medewerkers nemen dan ook graag het in- en uitpakken van u over, dit met het aangepaste materiaal om uw gerief op een veilige manier te transporteren.

U staat voor een verbouwing?

Dan kunnen wij u helpen met het leveren van een opslagcontainer voor het veilig onderbrengen van uw gerief. Wij nemen het transport van en naar de container voor onze rekening, alsook het in- en uitpakwerk.
Uiteraard brengt een verhuizing heel wat praktisch werk met zich mee. De oude en nieuwe woning dienen volledig schoongemaakt te worden, er zijn heel wat klusjes te doen zoals schilderwerken, demonteren en monteren van uw meubelen, hier en daar wat kleine herstellingen, het opknappen van de tuin voor verkoop,… Ook daarvoor hebben wij de juiste medewerkers die dit allemaal op een kwalitatieve manier van u overnemen.

Samen met u zorgen we ervoor dat uw verhuizing op een snelle en professionele manier gebeurd en dat de ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt tot een minimum beperkt blijven. Onze medewerkers hebben reeds ruime ervaring en staan u bij met raad en daad doorheen het hele proces van aan voorbereiding tot aan afwerking.

De juiste vakmensen

Voor iedere aspect van uw verhuizing hebben wij voor u de juiste vakmensen in huis. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en zorgen ervoor dat u zorgeloos en veilig kunt verhuizen.

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"TPC is erg flexibel en vakkundig. Zij hebben keihard gewerkt om de verhuizing een succes te maken. Klasse!"

Melchior Hendriks

"Zorgvuldig, ijverig, opgewekt en afspraak volledig nagekomen. Dit zie je tegenwoordig nog zelden!"

C.J. Biermans