TPC Logistics verzorgt uw verhuizing in Rhenen

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Rhenen. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft! Met ons verhuist u zorgeloos in en naar Rhenen, zowel zakelijk als particulier.

Gaat u verhuizen in Rhenen?

Verhuizen is een grote klus. Het kost u veel tijd en vaak ook veel geld. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het u een hoop regelwerk en kopzorgen kan bezorgen. Uw gehele inboedel moet worden ingepakt, waarbij u gegarandeerd versteld staat van de hoeveelheid spullen en meubels die u hebt. De hele boel moet veilig over worden gebracht. Uw nieuwe woning moet klaar worden gemaakt om bewoonbaar te zijn. Uw oude woning moet worden opgeleverd. En dat alles tussen de normale gang van zaken door. Wij raden u daarom aan de hulp in te schakelen van onze verhuisservice in Rhenen. Naast actief in de regio Rhenen werken we ook als verhuisbedrijf in plaatsen zoals De Meern, als verhuisbedrijf in Veenendaal en als verhuizer in Soest

TPC Logistics: uw verhuisbedrijf in Rhenen

TPC Logistics is gespecialiseerd in verhuizen. Uw verhuizing is bij ons in goede handen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze verhuizers in Rhenen en verhuizers in Veenendaal kunnen wij zeer efficiënt verhuizen. Daardoor kunnen wij u niet alleen ontzorgen, maar helpen wij u ook op verschillende vlakken te besparen.

TPC Logistics voordeel 1: bespaar geld

Verhuizen is duur. Dat begrijpen wij goed. Maar wist u dat het inhuren van verhuisservice niet duurder hoef te zijn dan zelf verhuizen? Zo leveren wij bijvoorbeeld verhuisdozen aan zodat u deze zelf niet aan hoef te schaffen. En omdat TPC Logistics u efficiënt binnen één dag kan verhuizen, bespaart u uzelf de huur van een verhuisbus van meerdere dagen.

TPC Logistics voordeel 2: bespaar tijd

Uw verhuizing kost vele malen minder tijd. Zo hoeft u geen of minder dagen verlof te nemen, wat u geld bespaart of tijd om aan meer ontspannen bezigheden te besteden.

TPC Logistics voordeel 3: minder zorgen

Een zeer groot voordeel: u heeft minder zorgen. Een verhuizing brengt al genoeg gedoe met zich mee. Laat ons u ontzorgen. Wij nemen u zoveel mogelijk uit handen zodat u kunt genieten van het betrekken van uw nieuwe woning.

TPC Logistics voordeel 4: geen schade

U zult versteld staan hoeveel van uw spullen fragiel blijken te zijn. Niet alleen uw servies is breekbaar. Denkt u maar aan de spiegels in huis, die antieke vaas, de glazen plaat op de salontafel, de televisie… Wij kunnen u helpen al deze zaken voor u veilig in te pakken. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat uw inboedel zonder schade op het nieuwe adres arriveert. Ook schade aan uw woning, bijvoorbeeld door stoten van meubels, kunt u voorkomen door specialisten in te huren. U voorkomt niet alleen schade aan uw inboedel en woning als u besluit de hulp van een verhuisservice in te schakelen. Ook schade aan uw lichaam sluit u hiermee uit. De statistieken over gewrichtspijn, kneuzingen en zelfs hernia’s naar aanleiding van een verhuizing liegen er niet om.

Vraag een offerte op maat aan

TPC Logistics is hét verhuisbedrijf in Rhenen waar u op kunt rekenen. Uw verhuizing kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen. Interesse? Vraag dan snel een verhuisofferte voor Rhenen op. Wij ontzorgen u graag!

"Zorgvuldig, ijverig, opgewekt en afspraak volledig nagekomen. Dit zie je tegenwoordig nog zelden!"

C.J. Biermans

"Zeer goede verhuizers, denken mee en gaan echt uit van de klant. Ook de andere diensten zoals het ontruimen,in orde maken en het schoonmaken van het huurpand dat ik verliet waren super."

Barend Tobé
Culture Connections Company

"TPC is erg flexibel en vakkundig. Zij hebben keihard gewerkt om de verhuizing een succes te maken. Klasse!"

Melchior Hendriks