Verhuisbedrijf Vleuten: TPC Logistics

TPC logistics is al ruim 15 jaar actief in de verhuisbranche in oa Vleuten. Wij weten dan ook als geen ander wat voor een impact een verhuizing op u heeft!

TPC Logistics is al jarenlang een bekend verhuisbedrijf in Vleuten en omgeving. Mede door onze gediplomeerde medewerkers hebben wij al jarenlang een uitstekende reputatie wanneer het op verhuizen aankomt.

Onze werkwijze

Een verhuizing vergt veel zorgvuldigheid. Uw waardevolle spullen liggen in onze handen, iets wat door ons uiterst serieus wordt genomen. Om de veiligheid van uw spullen te garanderen, gebruikt TPC Logistics moderne verhuismiddelen en de beste verpakkingsmaterialen. Daarnaast verzekeren we u van een snelle verhuizing, zodat deze zo snel mogelijk achter de rug is. Vooraf communiceren we duidelijk over onze dienstverlening en maken we duidelijke (prijs)afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Particuliere en zakelijke verhuisservice Vleuten

Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen zijn voor ons dagelijkse kost. Toch besteden wij aan iedere verhuizing nog altijd evenveel aandacht: ieder detail van de verhuizing wordt zorgvuldig gepland en met u gecommuniceerd. Uw verhuizing wordt tot in de puntjes verzorgd en ook voor advies of vragen kunt u bij ons terecht. Onze verhuizers in Vleuten helpen u graag, zowel in en uit Vleuten!

Zakelijke verhuizingen

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Naast Vleuten zijn we actief als verhuisbedrijf in Veenendaal en Soest. Omdat iedere minuut van uw bedrijfsverhuizing betekent dat bepaalde zaken stil liggen, realiseren wij het belang van een snelle en efficiënte verhuizing. Graag maken wij deze samen mogelijk. Of het nu gaat om een interne verhuizing met werkplekveranderingen of een complete bedrijfsverhuizing; u kunt bij TPC Logistics terecht.

Seniorenverhuizingen

Een speciale groep verhuizers zijn senioren. Een verhuizing op latere leeftijd is lichamelijk niet eenvoudig; vaak is de verhuizer fysiek niet in staat om zware dozen te tillen, laat staan meubilair. Daarnaast kan de verhuizing emotioneel zwaar zijn, bijvoorbeeld omdat het huis ingeruild wordt voor het bejaardentehuis. Onze verhuizers gaan in alle gevallen met zorg en respect om met de spullen van de klant.

Vraag een verhuizer in Vleuten aan

Wilt u hulp bij het verhuizen en is het tijd om een verhuisservice in te schakelen? Bij TPC Logistics denken we met u mee over de mogelijkheden om voor u een soepele en snelle verhuizing te regelen. U geeft zelf uw wensen aan, waaraan wij gehoor zullen geven. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

"Ze hebben de verhuizing in goede banen geleid en alle spullen netjes/heel vervoerd. Ook zijn ze de afspraken na gekomen en zijn ze erg klantvriendelijk."

Laila de Beer

"Keurig op tijd, goedgehumeurd, snel en toch zeer zorgvuldig. Maken de leus: ' meer dan verhuizen' helemaal waar door mee te denken in oplossingen!"

Petra Van Es
Focus

"Heel hardwerkende, enthousiaste en gezellige mannen. Werken heel secuuren alles wordt geseald zodat ik geen schade had aan mijn meubelen!"

Simone Van Der Vliet